Neka ovog proljeća omiljeni topli napitak bude vaš saveznik u očuvanju vitalnosti

Zeleni čaj je već dugi niz godina prvi odabir svih onih koji su na vrijeme shvatili da se u šolji čaja može uživati svakodnevno, a ne samo kada smo prehlađeni.

Šolja toplog zelenog čaja osvaja svojim mirisom, a mnogi su se u ovaj čaj zaljubili već na prvi gutljaj. Osim vrhunskog okusa kojim je osvojio milione obožavatelja, zeleni čaj zaradio je i status superhrane zbog niza povoljnih djelovanja na naš organizam. Evo zašto bi ovog proljeća trebali posegnuti upravo za šolju zelenog čaja - zeleni čaj sadrži kofein koji će vas razbuditi te niz sastojaka koji pomažu pri regulaciji razine šećera u krvi, smanjenju štetnog kolesterola, povoljno djeluju na probavu te stvaraju osjećaj sitosti zbog čega je zeleni čaj idealan partner svima koji su se odlučili započeti borbu s viškom kilograma.

Od tople šolje klasičnog zelenog čaja, kombinacija s drugim vrstama bilja i voća pa čak i hladne varijante – mogućnosti za uživanje u zelenom čaju su brojne.

Uz Naturavita čajeve uživajte u najfinijim kombinacijama zelenog čaja te pronađite za sebe najpovoljnije djelovanje, saveznika u borbi protiv sezonskog umora i uživajte u svom trenutku opuštanja uz ove ukusne varijante zelenog čaja.

U Naturavita asortimanu pronađite:

  • Zeleni čaj - Klasični zeleni čaj razbudit će i one s najdubljim snom. U Naturavita zelenom čaju koriste se samo najkvalitetniji listovi čaja zbog čega se ističe svojim okusom i aromom.

  • Zeleni čaj s limunom - Supersvježa kombinacija zelenog čaja i limuna osigurat će vam nalet energije te pomoći u jačanju imuniteta i borbi protiv prekomjerne tjelesne težine.

  • Zeleni čaj s đumbirom - Snažna kombinacija okusa i djelovanja zelenog čaja i đumbira vrlo brzo će postati vaš omiljeni dnevni ritual. Ovaj čaj neka bude vaš prvi odabir protiv simptoma prehlade, mučnine i nedostatka energije.

Ovog proljeća pronađite idealnu kombinaciju okusa zelenog čaja u Naturavita asortimanu - uživajte u pregršt okusa i aroma, a šolja čaja neka postane vaš partner u otklanjanju simptoma proljetnog umora i borbi protiv viška kilograma.

Nagrađeni okusi i nova, biorazgradiva ambalaža Naturavita čajeva

U kategoriji "čaj", Naturavita je nedavno za čak dva svoja čaja osvojila Superior Taste Award medalje koje International Taste Institute svake godine dijeli najboljim prehrambenim proizvodima na svijetu. Nagrađeni su okusi Naranča, cimet i kurkuma te Đumbir limun.

Naturavita je prošle godine predstavila redizajn čajeva cjelokupnog asortimana, a velika novost je i to da su svi čajevi od sada pakirani u biorazgradivu ambalažu. Kutijice su od papira, od sada bez celofana, dok su filtar vrećice pojedinačno upakirane u nove, papirnate aroma omotače koji čuvaju svježinu okusa, mirisa te učinkovitost samog napitka.

Brend Naturavita dio je Spider grupe iz Pitomače, iz porodice koja godinama, vođena strašću, njeguje ekološku proizvodnju na vlastitim površinama i drži najviše standarde kvalitete u proizvodnji ljekovitih čajeva, a asortiman Naturavite čine i voćni, biljni, rinfuzni i funkcionalni čajevi.

klix.ba